A MU játékosát már a kezdősípszó előtt megsemmisítették az El-meccsen - videó

fbl Horizontal
Manchester United's Daniel James celebrates after he scores the winning penalty during the 2019 International Champions Cup football match between Manchester United and A C Milan at the Principality Stadium, Cardiff on August 3, 2019. - Manchester United beat A C Milan 5-4 on penalties, (Photo by GEOFF CADDICK / AFP)
Vágólapra másolva!
A AZ Alkmaar–Manchester United Európa-liga-mérkőzés előtt a hazai szervezőknek sikerült már a kezdősípszó előtt zavarba hozniuk az angolok egyik játékosát.

Régi hagyomány, hogy egy-egy klub, ha módja van rá, a legmagasabb játékoskísérőt állítja az ellenfél legalacsonyabb játékosa mellé. A Napoli és az olasz válogatott csatára, Lorenzo Insigne sokat tudna erről mesélni, például.

A 163 centire nőtt olasszal nincs is túl nehéz dolguk a gonoszkodóknak, de az alkmaari rendezők annak is megtalálták a módját, hogy a 170 (más források szerint 167,5) centi magas Daniel James is kényelmetlenül érezze magát, miközben az Európa-liga himnuszát hallgatja. Egy jól megtermett általános iskolás mögül pislogott kétségbeesetten, miközben a vidám holland lurkó átérezve a helyzet komolytalanságát vidáman vigyorgott bele a kamerába.

Jamesnek a meccs után sem volt sok oka az örömre, miután a Manchester United csak egy 0-0-s döntetlent tudott elérni Alkmaarban.