Vágólapra másolva!
Teniszezés közben szívrohamot és a kórházba szállítás után nem sokkal meghalt Radamel García King korábbi korábbi kolumbiai válogatott futballista, Radamel Falcao apja.

Radamel García King a kolumbiai Santa Martaban lévő egyik teniszklubban játszott a barátaival, amikor szívrohamot kapott. A közeli Mar Caribe klinikára szállították, de az életét már ott sem tudták megmenteni, 61 éves volt, írja a kolumibiai El Heraldo című lap.

A jelenleg az AS Monacóban futballozó, de korábban az FC Portóban, az Atlético Madridban, a Chelsea-ben és a Manchester Unitedben is megforduló kolumbiai válogatott csatár, Radamel Falcao édesapja maga is kiváló futballista volt, az 1970-es és 1980-as években számos kolumbiai és venezuelai klubban (hazájában az Union Magdalena, a Tolima, a Bucaramanga, a Medellín és a Junior, míg a szomszédos országban a Deportivo Táchira, a Mineros, a Monagas és a Vigía mezét viselte) megfordult, valamint játszott a kolumbiai válogatottban is, tagja volt az 1980-as olimpián szereplő csapatnak is.