Ilyen bizarr nyilatkozat tényleg létezik?

775014857 HORIZONTAL FOOTBALL HEADSHOT
Lille's Argentinian head coach Marcelo Bielsa looks on during the French L1 football match between Rennes (SRFC) and Lille (LOSC) on October 21, 2017, at the Roazhon Park stadium in Rennes, western France. / AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
Vágólapra másolva!
Ez alapján nehéz elhinni, hogy az argentin Marcelo Bielsa a futball egyik legnagyobb koponyája (pedig tényleg az).

Az angol másodosztály nyitófordulójában a Leeds United hazai pályán 3-1-re győzött a nemrég még masszív Premier League-csapatnak számító Stoke City ellen. A Leedset nyártól az a Marcelo Bielsa irányítja, akinek munkásságát (és futballtudását) főleg Dél-Amerikában ismerik és ismerik el, még annak ellenére is, hogy az Athletic Bilbaónál és az Olympique Marseille-nél voltak meglehetősen jó periódusai.

Marcelo Bielsát a futball egyik legnagyobb koponyájának tartják Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard

Sok időt azonban nem töltött Európában, így a nyelvtanulásra sem volt különösebben rászorulva, ami viszont most, a meccs utáni interjúnál csúnyán visszaütött. Igazából nehéz megmondani, hogy mit látunk abban a 80 másodpercben, amit felvettek a kamerák, de volt egy majdnem csókjelenet, volt, hogy egyszerre válaszult angolul és spanyolul, és ha jól fülelünk, akkor hallhatjuk, hogy volt, amikor a tolmács egyszerű angol tőmondatait szórta úgy el, mintha a sajátjai lennének. Parádés.