Vágólapra másolva!
Gyakran tölti együtt az idejét a Real Madrid legendája, Roberto Carlos és magyar fia, Cristofer, aki édesanyja szerint tiszta apja. A brazil kitartásra, harcosságra és szerénységre neveli gyermekét - írja a BorsOnline.

A legendás brazil exhátvéd hazájában, míg a Madridban édesanyjával élő gyermeke, Cristofer Magyarországon tölti az ünnepeket. A spanyol fővárosban azonban apa és fia gyakran múlatja együtt az időt.

mesélte a Borsnak a Real Madrid fiókcsapatában nevelkedő Cristofer, aki sütögetni, fagyizni és füvet nyírni is szokott apukájával.

Roberto Carlos fiának, Cristofernek Böde Dániel és Torghelle Sándor a kedvenc magyar focistája Forrás: www.borsonline.hu

"Szerénységre tanított, és arra, hogy soha ne adjak fel semmit.

A focipályán pedig megmutatta, hogyan tegyem le a szabadrúgáshoz a labdát, és milyen erővel lőjem meg. De szögleteket, cseleket és passzokat is gyakorol velem" – mondta a 11 éves fiú. Cristofer vízilabdázik is, de a fociban szeretne a csúcsra jutni, és Aranylabdát nyerni.

"Apa a legnagyobb sztár a szememben, egy nagyon szerény focista, ő a példaképem egyben, na meg Cristiano Ronaldo is a kedvencem"

- árulta el Cristofer, akinek kedvenc magyar csapatai is vannak: a Fradi, a Vasas és a ZTE. A hazai focisták közül pedig Böde Dánielt, Remili Mohamedet és Torghelle Sándort kedveli.