Gyereket vár olimpiai bajnok kajakosunk

Csipes Tamara
Csipes Tamara kiváló erőben érzi magát
Vágólapra másolva!
Az olimpiai bajnok Csipes Tamara őszre várja első gyermekét. Az edzésekkel nem áll le, pénteken délután is vízre szállt a dunavarsányi edzőtáborban.

"Párommal a riói olimpia után leültünk, és megbeszéltük, hogy talán érdemes volna a gyerekvállalással megvárni még egy olimpiai ciklust. De amit Isten ad, azt el kell fogadni, amúgy is mindketten vágytunk már rá – és így 27 évesen, az olimpia előtt három évvel, úgy érzem, hogy még bőven belefér a gyermekvállalás" - idézte a BHSE hírlevele Csipes Tamarát.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Ha minden jól megy, akkor akár már 2018-ban, a nyári világversenyeken vissza is térhetek. Bízom abban, hogy négyes társamhoz – Fazekas-Zur Krisztinához – hasonlóan

ismét a magyar csapathajóban. Természetesen nagy az öröm a családban – párom, édesanyám és édesapám is mindenben támogat."

"Külön köszönöm Horváth Gábornak, a BHSE kajak-kenu szakosztályvezetőjének és Gergely Istvánnak, a Honvéd Sportegyesület ügyvezető elnökének, hogy megértéssel és szeretettel gratuláltak döntésemhez és mindenben támogatnak bennünket."

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger

"Az egyik szemem sír, a másik nevet" – idézte a kajakkenusport.hu Horváth Gábort, a BHSE kajak-kenu szakosztályvezetőjét.

hiszen egyesben, párosban és négyesben is jó eséllyel indulhatott volna az idei világversenyeken, de apukaként szívből kívánok egészséget és boldogságot, nincs nagyobb öröm, mint a 'Honvéd nagy családjába' születendő kisbaba érkezése."

"Azt hiszem, az egész sportág nevében mondhatom, hogy gratulálunk Tamarának és jó egészséget kívánunk neki is, és a babának is" – nyilatkozta Hüttner Csaba, szövetségi kapitány, aki hozzátette, hogy a szülés után nagyon várja vissza Csipes Tamarát a válogatottba. "Ugyanakkor nem tagadom, hogy komoly fejtörést okoz a helyzet, hiszen két olimpiai bajnokunk, Kozák Danuta és Tamara állapotos, Kárász Anna és Homonnai Luca – akik tavaly egyesben szintén a legjobbak között voltak – pedig sérülés után lábadoznak. Idén a fiatalokon lesz a sor, hogy bizonyítsanak női kajakban."