Vágólapra másolva!
Nem annyira a foci, mint inkább a csapat új fizioterapeutája miatt nőtt az érdeklődés a guatemalai Deportivo Suchitepéquez iránt az elmúlt időszakban. 

A helyi élvonalban szereplő klub nemrég szerződtette a venezuelai Laura Bariattit, hogy szakértelmével segítse a focistákat. Arra viszont senki sem gondolt, hogy rövid idő alatt valóságos rajongótábor veszi majd körül a fiatal szépséget.

A képzett gyógytornász a hazájában több egyesületnél is dolgozott, majd Guatemalába költözött, ahol egyik barátja hívta fel a figyelmét a munkalehetőségre.

– mesélte Laura Bariatti. – Ez az első alkalom, hogy külföldön dolgozom, keveset tudtam az országról, de máris nagyon megszerettem! Az emberek nagyon kedvesek. A klubnál baráti a viszonyom mindenkivel: az orvosi csapattal, az edzőkkel és a játékosokkal is.

Mindenki profin végzi a munkáját, és tiszteletteljesen bánik velem"

– osztotta meg első tapasztalatait.

A csapat szurkolói egyenesen megőrülnek a személyi edzőként is dolgozó csinos gyógytornászért: egyre gyakrabban fordul elő, hogy

átmásznak a kerítésen csak azért, hogy autogramot kérjenek, vagy készíthessenek egy közös szelfit a dél-amerikai szépséggel.

Már komoly rajongótábora van az Instagramon is:

Fitneszmodellként is kipróbálta magát:

A játékosok egészsége mellett a sajátjára is odafigyel: