Vágólapra másolva!
Egy szurkoló sietett be a pályára, miután a vendégek kapusa bemutatott a közönségnek az Újpest FC-220Volt és a Kincsem Lovaspark mérkőzésén a kiemelt U19-es futsal országos bajnokságban. Egy nappal később az Újpest felnőtt futsalcsapatának meccse is botrányba fulladt.

Az Angyalföldi Sportközpontban megrendezett U19-es találkozó 3-3-as végeredménnyel zárult: az Újpest kétgólos hátrányból fordított, de az utolsó percben a Kincsem egyenlített. A találkozó vége botrányba fulladt, a lefújás előtt ugyanis a vendégek kapusa a közönség felé intett a középső ujjával, amit egy szurkoló nehezen viselt, és a pályára ment.

Újpest, futsal, NB I, Aramis
Az Újpest felnőtt és U19-es futsalcsapatának meccsén is nagy szerepe volt egy bírói döntésnek
Fotó: facebook.com/ujpestfutsal

„Az utolsó percekben azonban nem tudtuk kivédekezni az ellenfél létszámfölényes játékát, így 3-3 lett. A végén még egy óriási játékvezetői hiba és az ellenfél kapusa kiállításának elmaradása borzolta kedélyeket. Ezt követően 

a Kincsem kapusa a lelátóra is kimutatott a középső ujjával, ám a sporik ezt sem látták. Nem csoda, hogy kissé elszabadultak az indulatok, amely sajnos a mérkőzés lefújása után is nehezen nyugodott meg" 

– számolt be a történtekről az ujpestfutsal.hu.

A balhéról egy videó is megjelent a Trollfutsal közösségi oldalán, az alábbi szöveggel.

„A nap kérdése: vajon hogy fordulhat elő, hogy egy Újpest-Kincsem U19 bajnokin egy hazai szülő csak úgy lemegy a pályára és inzultálja fizikailag a vendégcsapat játékosait és sehol egy rendező… Ez tényleg futsalpályára való mozdulat volt? Ezek szerint igen” – idézte a csakfoci.hu a bejegyzést.

A 14 csapatos kiemelt U19-es bajnokságban így az Újpest a 8., a Kincsem a 11. helyen áll. 

Az Újpest felnőtt futsalcsapatának meccsén is balhé volt

Egy nappal később a felnőtt futsal NB I alsóházában az Újpest odahaza 4-3-ra kapott ki az Aramis SE együttesétől, a klub közösségi oldalán pedig egy videót és egy kísértetiesen hasonló szövegű bejegyzést tettek közzé egy elmaradt kiállítás miatt.

„A nap kérdése: vajon az Aramis játékosa miért nem kapott pirosat 4.34-el a vége előtt… Ez tényleg futsal pályára való mozdulat volt ? Ezek szerint igen" – áll a bejegyzésben.

Az Aramis a 2., az Újpest a 4. helyen áll az NB I hatcsapatos alsóházában.