Vágólapra másolva!
A Wrexham hazai pályán 6-0-ra kiütötte a Forest Green Roverst az angol negyedosztály (League Two) 44. fordulójában, és miután a Milton Keynes kikapott a Mansfieldtől, biztossá vált, hogy a következő idényt már a harmadosztályban kezdheti a walesi csapat.

A hollywoodi filmsztár, Ryan Reynolds, illetve kollégája és befektetőtársa, Rob McElhenney tulajdonában lévő Wrexham AFC az angol negyedosztályú bajnokság, a League Two 44. fordulójában hazai pályán 6-0-ra kiütötte az utolsó helyen álló Forest Green Roverst. A győzelemmel, valamint a Mansfield idegenbeli győzelmével a Milton Keynes otthonában biztossá vált, hogy a walesi csapat egy idény után ismét szintet léphet, és a következő szezont már a harmadosztályban (League One) kezdi meg. Így örültek ennek a drukkerek a lefújás után: 

A Wrexham jelenleg 82 ponttal a második a 24 csapatos tabellán. Két forduló van még hátra a maratoni hosszú bajnokságból, ahonnan az első három juthat fel egyenes ágon és a Wrexham előnye 8 pont a negyedik MK Dons előtt. A walesi csapat mellett a már bajnoknak tekinthető Stockport is feljutott szombaton, ők a Morecambe-et győzték le 2-0-ra.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.