Vágólapra másolva!
Pályafutása 12. piros lapját kapta Cristiano Ronaldo, miután a szaúdi Szuper Kupa elődöntőjében lekönyökölte ellenfelét, Ali al-Bulayhit. A szaúdi válogatott játékosnak nem csak a portugál szupersztárral akadt már nézeteltérése, a katari foci-vb-n Lionel Messivel is összetűzésbe került a pályán.

Cristiano Ronaldo klubja, az al-Nasszr 2-1-re kikapott az al-Hilal együttesétől a szaúdi Szuper Kupa elődöntőjében. Az ötszörös aranylabdás azonban nem játszotta végig a mérkőzést, mert alaposan lekönyökölte ellenfelét, Ali al-Bulayhit, akivel egy beadásnál akaszkodott össze. A 34 éves középhátvéd a szaúdi liga egyik legrutinosabb és legjobb hazai játékosa, pályafutása során eddig négyszer nyert bajnoki címet és kétszer Ázsiai Bajnokok Ligáját.

Ronaldót és Messit is feldühítette már a szaúdi liga sztárja

Az al-Hilal futballistája az előző idényben is felbosszantotta már Ronaldót, a portugál akkor színészkedéssel vádolta meg, a katari labdarúgó-vb-n pedig Lionel Messivel balhézott az argentinok elleni csoportmeccsen. 

Nem fogsz nyerni" -

mondta az ominózus mérkőzésen Ali al-Bulayhi a nyolcszoros aranylabdásnak, és akkor igaza is lett, mert a találkozót nagy meglepetésre 2-1-re a szaúdiak nyerték, bár Messi később világbajnoki címre vezette Argentínát.

A 44-szeres szaúdi válogatott védő az Ázsia Kupán is összetűzésbe keveredett egy világsztárral, a dél-koreaiak elleni meccsen a Tottenham Hotspur klasszisát, Szon Hun Minget inzultálta, akinek a haját is megráncibálta.

Kapcsolódó cikkek