Vágólapra másolva!
A címvédő és listavezető Ferencváros Adama Traoré 89. percben szerzett góljával győzte le 1-0-ra otthon a második helyen álló Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi rangadóján. A zöld-fehérek így nyolc pontra növelték előnyüket közvetlen riválisukkal szemben, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, így hatalmas lépést tettek sorozatban a hatodik bajnoki címük felé. A találkozó után a Fradi edzője, Dejan Sztankovics boldogan értékelt.

A paksi vezetőedző, Bognár György, és a két kapus, Dibusz Dénes és Szappanos Péter után a Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics is elmondta, hogyan látta a vasárnapi focirangadót.

Ferencvárosi TC - Paksi FC, foci,  labdarúgás, FTC-Paks, FTCPaks, 2024.05.07. Groupama Aréna, Traorégólszerző, BognárGyörgy, Paks edző
Dejan Sztankovics már előre tekint
Fotó: Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Nincs különbség abban, hogy az első vagy az utolsó percben szerzett góllal nyerjük meg a mérkőzést. Küzdünk és kitartóak vagyunk, és ma is megmutattuk, hogy az elszántság és a kemény munka kifizetődik. Egy másodpercre sem adtuk fel, ugyanúgy játszottunk az utolsó 15 percben, mint a mérkőzés elején. 

A legfontosabb a csapatszellem, a kezdő tizenegy és a cserejátékosok ugyanolyan elánnal vetették bele magukat a mérkőzésbe. Adama Traoré visszatérése óriási fegyvertény számunkra, profi mentalitással bír, szeretném megköszöni az orvosi stábnak, hogy mindent megtettek azért, hogy minél hamarabb visszatérjen. 

Fantasztikus játékos, természetesen rendkívül fontos a számunkra. A lefújás után boldog voltam, hiszen megérdemelten győztünk, és keményen dolgoztunk. Most azonban regenerálódnunk kell, hiszen szerdán megint bajnokit játszunk, ami egy következő döntővel ér fel. Megígérhetem, hogy egy percig sem dőlünk hátra - mondta Dejan Sztankovics a fradi.hu beszámolója szerint.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.