Vágólapra másolva!
A Manchester United argentin világbajnok hátvédje, Lisandro Martinez és a svéd válogtott Victor Lindelöf is megsérült, ezért biztosan léphetnek pályára a Chelsea és a Liverpool elleni rangadókon.

A Manchester United ismét csalódást keltően szerepel a szezonban, aminek a gyenge játék mellett az egyik oka, hogy rengeteg sérülés sújtotta az együttest. Erik ten Hag csapata jelenleg csupán a hatodik helyen áll a Premier League-ben, 11 ponttal lemaradva a BL-t érő negyedik helyen álló Aston Villa mögött. A United legnagyobb gyenge pontja a védelem, amit jól mutat, hogy az idei szezonban 498 kapura lövés ment Andre Onana kapujára. Ennél csupán három csapat engedett több lövést a riválisainak a bajnokságban, ezek közül kettő a kiesés ellen harcol. Csak ebben az évben 197-szer lőttek a United kapujára, azaz meccsenként közel 22 alkalommal. 

776115890
Sztárjátékosait veszítette el a Manchester United a Liverpool elleni rangadó előtt
Fotó: AFP

Óriási csapás érte a Manchester Unitedet

Erik ten Hag, akinek a jövője erősen bizonytalannak tűnik a klubnál, újabb rossz hírt közölt a csapat hivatalos honlapján, ugyanis a már eddig is több sebből vérző védelemből újabb két védő dőlt ki hosszú időre. A klub közleménye szerint Victor Lindelöf és Lisandro Martinez is izom-sérülést szenvedett, emiatt mindketten legalább egy hónapig nem léphetnek pályára. Márpedig a két hátvéd kiesése komoly hatással lehet a csapatra a szezon hátralévő részében.

Lisandro Martinez, Victor Lindlöf, Manchester United
Lisandro Martinez és Victor Lindlöf is megsérült
Fotó: AFP

Lindelöf a múlt szombati, Brentford elleni bajnoki második félidejében szenvedett combizom-sérülést. A helyére Lisandro Martinez állt be a 69. percben, aki először lépett pályára, miután február elején egy súlyos sérülés után megsérült

Egészen hihetetlen, de az argentin világbajnok ismét harcképtelenné vált, miután a csapat legutóbbi edzésén vádlihúzódást szenvedett.

Lindelöf és Martinez is így biztosan kihagyja a csütörtöki Chelsea elleni meccset, valamint a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool elleni vasárnapi rangadót, de szinte biztos, hogy a Kerkez Milos csapata, a Bournemouth, a Sheffield United és a Burnley elleni bajnokikon, valamint a Coventry City elleni FA-kupa elődöntőben sem léphetnek még pályára.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.