Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 27. fordulójában a Debrecen egy rendkívül feszült hangulatú meccsen 2-1-re kikapott az MTK-tól a Nagyerdei Stadionban.

Szép góllal vezetett a MTK

Az előző két bajnokiját megnyerő Debrecen az utóbbi három NB I-es meccsén egyaránt veretlen MTK-t fogadta a Nagyerdei Stadionban. Debrecen-helyzetekkel indult a meccs, ám a 16. percben mégis az MTK szerzett vezetést egy nagyszerű támadás után. Bognár István passzolt Németh Krisztiánhoz, a korábbi válogatott támadó azonnal visszatette a labdát a középen érkező Kosznovszky Márkhoz, aki 11 méterről a jobb alsó sarokba lőtt.

A gól után továbbra is kreatívan és veszélyesen futballozott a vendég együttes, Németh és Bogdán sorra alakították ki a helyzeteket, de maradt az egygólos előny a szünetben.

Rengeteg balhé után újabb MTK-győzelem

A második félidő elején újra gólt szerzett az MTK, Horváth Artúr szerzett labdát, amit Bognártól visszakapott, majd 14 méterről a bal alsó sarokba lőtt. 

Nem telt el sok idő és máris visszajött a meccsbe a DVSC, Bárány Donát lőtt a kapus lábai között a kapuba,

miután Hamzat Ojediran remek kiugratásával lefutotta Kádár Tamást. A 67. percben komoly egyenlítési lehetőség maradt ki, Dusan Lagator fejese után a gólvonal elől szabadított fel Kosznovszky.

A hajrában nyomott az egyenlítésért a Debrecen, majd egyre feszültebbé vált a meccs és többször is lökdösődés, balhé tört ki a játékosok között. 

A 85. percben Dzsudzsák Balázzsal akaszkodott össze Varju Benedek, végül mindketten sárga lapot kaptak a bírótól.

A nyolcperces hosszabítás sem telt feszültségektől mentesen, Demjén Patrik kapus ütközött Ferenczi Jánossal, ami után ismét tömegjelenet alakult ki és újabb két focista kapott sárga lapot. A 97. percben még Meldin Dreskovic egyenlíthetett volna, de a montenegrói légiós alaposan mellé lőtt a 16-oson belülről.

Végül újabb gól nem esett, az MTK a szezonon belül harmadszor is legyőzte a Debrecent.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.