Vágólapra másolva!
Közel egy hónap kihagyás után szombat este a Colorado Rapids ellen tért vissza a pályára Lionel Messi, és rögtön egy csodaszép góllal segítette ponthoz az Inter Miamit.

Nem Gazdag Dániel volt az egyetlen sztár, aki góllal segítette csapatát az MLS szombati játéknapján. Közel egy hónappal március 13-i sérülése után ugyanis visszatért az Inter Miamiba Lionel Messi, amit a tőle megszokott módon egy góllal tett emlékezetessé. A nyolcszoros aranylabdás argentin szupersztár a szünetben állt be Lawson Sunderland helyére, és az 57. percben Franco Negri középre visszatett labdáját gyönyörűen belsőzte kapásból a vendég Rapids kapujába.

A Messi és barátai klubra is átkeresztelhető Inter Miamiba később még Sergio Busquets és Jordi Alba is beállt, míg Luis Suárez ezúttal végig a padon ült. Messi gólja után három perccel Leonardo Afonso is betalált, de a hazai csapat végül nem tudott nyerni, a 88. percben ugyanis egyenlített a Colorado.

A Keleti csoportban szokatlan látványt nyújt a tabella, ugyanis annak harmadik helyén a Miami áll, amelyiket az elmúlt idényekben az alsó régiókban kellett keresni.