Vágólapra másolva!
Csütörtök este sorsoltak a labdarúgó Magyar Kupában, amelynek elődöntőjében a bajnoki címvédő Ferencváros az NB II-es Nyíregyházával, míg a Paks a Kisvárdával került össze.

Csütörtök este a Nyíregyháza legyőzte a Kecskemétet, így biztossá vált, hogy lesz NB II-es csapat a legjobb négy között a Magyar Kupában. A mérkőzést követően a sorsolásra is sor került, melyet követően kialakultak az elődöntő párosításai - a párharcok továbbra is egy meccsen dőlnek el.

Az NB II éllovasával került össze a Fradi

Az NB I-ben szenvedő és a bennmaradásért küzdő Kisvárdának Pakson kellene újabb bravúrt bemutatnia, míg a bajnoki címvédő Fradi az NB II éllovasához, a Nyíregyházához látogat Balmazújvárosba.

Az elődöntők párosításai:

  • Paks - Kisvárda
  • Nyíregyháza - Ferencváros

A Magyar Kupa első számú esélyese egyértelműen a bajnoki címvédő és az NB I-et magabiztosan vezető Ferencváros, amely legutóbb 2022-ben nyerte meg a sorozatot. Tavaly a Zalaegerszeg lett a kupagyőztes, a címvédő azonban idén már a nyolcaddöntőben kiesett. 

Az elődöntő hivatalos játéknapja április 24-e, a finálét május 15-én a Puskás Arénában rendezik.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.