Vágólapra másolva!
77 éves korában meghalt Joe Kinnear, az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur legendája, aki edzőként többek között a Wimbledont és a Newcastle-t is irányította.

Meghalt Joe Kinnear

A dublini születésű Kinnear - aki a Tottenham játékosaként FA-kupát, Ligakupát és UEFA-kupát nyert és 258 mérkőzésen lépett pályára -  többek között a Wimbledont, a Lutont, a Nottingham Forestet és a Newcastle-t is irányította edzőként - írja a Guardian.

Joe Kinnear
Meghalt Joe Kinnear
Fotó: PAUL ELLIS / AFP)

A tragédiáról a család közleményben számolt be:

"Szomorúan jelentjük be, hogy Joe békésen elhunyt ma délután a szerető családja körében. 77 éves volt, 2015 óta szenvedett demenciában. Sokan fognak rá szeretettel emlékezni, játékosként és menedzserként is. Az 1993-1994-es Premier League-szezonban fenomenális eredményt ért el azzal, hogy a Wimbledonnal hatodik lett."

„Mindenkit mélyen elszomorította a hír a Wimbledonnál, hogy korábbi menedzserünk, Joe Kinnear elhunyt” – írta az AFC Wimbledon az X-en. „A klub igazi legendája, Joe csodálatos emlékeket adott nekünk, amelyeket kincsként tartunk fenn.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.