Vágólapra másolva!
Thomas Tuchel vezetőedző eltiltása miatt segítője, Lőw Zsolt irányíthatja a címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó-bajnokság következő fordulójában, egy hét múlva az 1. FC Köln ellen.

A Bayern München szombaton kétgólos vezetésről 3-2-re kikapott az újonc 1. FC Heidenheim otthonában, és mivel Thomas Tuchel megkapta szezonbeli negyedik sárga lapját, a következő fordulóban nem ülhet le a bajor csapat kispadjára.

Lőw Zsolt az idei szezonban már helyettesítette Tuchelt: szeptember 20-án a Bajnokok Ligája csoportkörében a Bayern a magyar szakember irányításával nyert 4-3-ra a Manchester United ellen.

Bayern Munich - Manchester United
Lőw Zsolt az idei szezonban már meccselt Thomas Tuchel helyett
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A Bayern a múlt héten a Borussia Dortmundtól kapott ki, és mivel a listavezető Bayer Leverkusen mindkét alkalommal győzött, a következő fordulóban már biztosíthatja bajnoki címét.

Február 21-én jelentették be, hogy a vártnál gyengébb eredmények miatt Tuchel és szakmai stábja a szezont követően távozik a klubtól. Szombaton Maximilian Eberl sportigazgató leszögezte, az újabb vereség ellenére Tuchelék irányítják a csapatot a BL negyeddöntőjében, az Arsenal ellen. 

A párharc első meccsét kedden rendezik.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.