Vágólapra másolva!
A Liverpool kolumbiai támadója, Luis Díaz iránt élénken érdeklődik a Paris Saint-Germain és a Barcelona is, a 27 éves futballista akár már ezen a nyáron csapatot válthat.

A Liverpool klasszisát európai sztárcsapatok csábítják

Nem dőlt még el, hogy Luis Díaz meghosszabbítja-e a szerződését, vagy távozik ezen a nyáron. A 27 éves támadó iránt a hírek szerint a legélénkebben a francia PSG érdeklődik, de Barcelonában sem bánnák, ha náluk folytatná a kolumbiai játékos. Érdekesség, hogy Díaznak ugyanaz a Raul Costa az ügynöke, aki a nyáron távozó Jürgen Klopp lehetséges utódját, a portugál Ruben Amorimot is képviseli, így ez is nagy szerepet játszhat a gyors és gólerős focista döntésében.

Szoboszlai Dominik csapattársának árát 75 millió euróra taksálja az átigazolásokra szakosodott portál, a transfermarkt, az érdeklődő klubok anyagi helyzetét tekintve ezt az összeget inkább a PSG engedheti meg magának,

mintsem az anyagi gondokkal küzdő Barcelona. Luis Díaz szerződése 2027-ig érvényes az angol sztárcsapattal, de még nem dolgozták át az eredeti megállapodás feltételeit, egyelőre a fizetését sem emelték meg, ezért is merült fel a nemzetközi sajtóban a távozásának lehetősége.

A kolumbiai válogatott szélső ebben a szezonban eddig 42 meccsen lépett pályára klubjában, ezeken 13 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek