Vágólapra másolva!
Miután a német rekordbajnok, Bayern München 2-0-s vezetésről 3-2-re kikapott az aprócska Heidenheim otthonában, a bajor sztárcsapat sportigazgatója, Max Eberl egy nem éppen szerény nyilatkozatot tett.

Mia san mia, azaz vagyunk, akik vagyunk, tartja a Bayern München jelmondata, és ezen bizony nem fog változtatni semmilyen kínos vereség. Márpedig a Heidenheim otthonában elszenvedett szombati vereség vitán felül ebbe a kategóriába tartozik. A bajnoki címet 11 idény után elveszítő bajorok most már csak az ezüstéremért vívhatnak a Vfb Stuttgarttal, de Max Eberl sportigazgató egójából ez mit sem vett vissza. A vereség után, illetve az Arsenal elleni BL-negyeddöntő előtt ugyanis arra a kérdésre, hogy keresnek-e új edzőt, ezt tudta válaszolni:

"Pont lesz*rom most az edzőkérdést. Most minden csak az Arsenal elleni meccsről szól. Egy olyan csapat lesz az ellenfelünk, de, amellett, hogy minden tiszteletem a Heidenheimé, amelyik magasan fölöttük áll. Alaposan fel kell javulnunk, hogy ne kapjunk egy újabb pofont" - mondta Eberl.

Az Arsenal-Bayern München BL-negyeddöntős párharc első meccsét április 9-én, kedden rendezik Londonban.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek: