Vágólapra másolva!
A csütörtök esti meglehetősen fordulatosra sikerült Chelsea-Manchester United-rangadó után többen is kritizálták a londoni csapat edzőjét, Mauricio Pochettinót, amiért nem ugrott ki a bőréből együttese góljai után. Az argentin most frappáns választ adott.

Egészen hihetetlen meccset játszott csütörtök este a Chelsea és a Manchester United a Premier League-ben: a nem olyan régen még rangadónak számító meccsen a londoniak elképesztő hajrával nyertek 4-3-ra. De hiába a fényes diadal, Mauricio Pochettino, a Chelsea edzője mégsem tudott felszabadultan örülni, ugyanis azzal kezdték vegzálni, hogy nem örült elég látványosan csapatai góljai után. Az argentin nem is hagyta szó nélkül a kritikákat, és elég keményen visszavágott.

A szenvedély nem azt jelenti, hogy idiótaként ugrálok az oldalvonal mellett.

Én nem ilyen vagyok. A csapat 11 pályán lévő játékosának kell szenvedélyesnek lennie, nekik kell futniuk, labdát szerezniük és gólokat lőniük. Szerintem a szurkolók ezt a fajta szenvedélyt akarják látni. Nekem viszont pontosnak, nyugodtnak, elemzőnek és koncentráltnak kell lennem a meccs alatt. A meccs után aztán én is megmutathatom, hogy milyen szenvedélyes vagyok, ahogy azt meg is tettem szerintem. 

Ez nem egy cirkusz, ahol kell egy bohóc a társulatba. Én nem bohóc vagyok, hanem edző. Ha valakinek bohóc kell, menjen és keressen egyet magának

 - mondta Pochettino.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek: