Vágólapra másolva!
Vasárnap tizengyespárbajt követően jutott be a másodosztályú Coventry City ellen a Manchester United az angol labdarúgó FA Kupa fináléjába. A meccsen a manchesteri klub szurkolói bohócot csináltak magukból, miután azt hitték, hogy hosszabbítás utolsó pillanatiban véget ért számukra a meccs.

A Wembley Stadionban rendezett vasárnapi elődöntőben az MU az 58. percben már 3-0-ra vezetett, de a másodosztályú Coventry City a 95. percben kiegyenlített (3-3). 

776131836, Manchester United, Coventry, Victor Torp
Victor Torp gólját nem adták meg, így a már hazafelé induló MU-szurkolók futhattak vissza a helyükre
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

A kétszer 15 perces hosszabbítás nem hozott újabb gólt, legalábbis érvényeset nem: a 121. percben ugyanis Victor Torp lőtt Onana hálójába, de a videobíró les miatt elvette a találatot.

Elindultak haza a Manchester United szurkolói, majd jöhetett a futás

Az MU-szurkolók közül sokan azt hitték, hogy a csapatuk kiesett, 

nem várták meg a videobíró döntését, így elindultak hazafelé. Ám amikor megtudták, hogy a Coventry találta érvénytelen volt és jönnek a tizengyesek, őrült rohanásba kezdtek, hogy visszaérjenek idően a helyükre.

Mint ismert, a tizenegyespárbajból végül az MU jött ki győztesen, így a drukkereknek megérte visszarohanniuk a helyükre.

Az FA Kupa másik, szombati elődöntőjében a Bajnokok Ligájától a héten a negyeddöntőben elbúcsúzott Manchester City 1-0-ra verte a Chelsea-t. A sorozat fináléját május 25-én rendezik, ugyancsak a Wembleyben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.