Vágólapra másolva!
Mint ismert, videóüzenetben tudatta a Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics, hogy nem lehet ott a Fradi kispadján vasárnap a ZTE elleni meccsen, mert a fia mellett kell lennie a kórházban. A Fradi-szurkolók a ZTE elleni meccs előtt jelezték, hogy a szerb edző mellett állnak.

Április 14-én, a ZTE elleni bajnoki mérkőzés napján a Ferencváros szurkolótábora molinón üzent Dejan Sztankovicsnak és családjának. A vezetőedző a DVTK elleni 2-1-es győzelem után Milánóba utazott, ugyanis kórházba került legidősebb fia, Stefan. A szerb szakember az elmúlt napokat a kórházban töltötte fia mellett, ahonnan szombaton üzenetet küldött.


A történtek miatt a pályaedző, Leandro de Almeida irányításával vonult ki a ZTE elleni idegenbeli bajnokira az FTC, amire a Fradi-tábor egy 

"Küzdeni mindig, feladni soha! We are with you, Dejan (vagyis veled vagyunk, Dejan)!" feliratú molinót készített, kifejezve ezzel támogatásukat a szerb vezetőedzőnek és családjának

 - írja a Fradi.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.