Vágólapra másolva!
Lionel Messi csapata, az Inter Miami az Észak- és Dél-Amerikai zóna, Bajnokok Kupája elnevezésű sorozatában léptek pályára éjszaka a mexikói Monterrey ellen, és simán kiestek.

A mexikói csapat előző héten Miamiban nyert 2-1-re, de akkor Messi nem léphetett pályára. Az argentin a mexikói visszavágón már a kezdőben volt, de nem sikerült sokkal jobban a meccs az amerikaiak számára, sőt.

Mesiék nagyon simán kiestek
Fotó: YURI CORTEZ / AFP

Messit a hazai közönség végig fütyülte, a mexikóiak pedig már 3-0-ra is vezettek, amikor Messi gólpassza után a meccs utolsó perceiben Diego Gómez a kapuba fejelt. A Miami 10 emberrel fejezte be a meccset, mert Jordi Alba a 78. percben, négy perccel az első után, megkapta a második sárga lapját. A Monterrey így kettős győzelemmel, 5-2-es összesítéssel jutott a legjobb négy közé.

A meccset egyébként jól kezdte a Miami, sokat volt a labda Messiéknél, de egy hatalmas védelmi hiba után a Monterrey szerezte meg az első gólt, egészen pontosan a Miami kapusa odapasszolta az ellenfél csatárának a labdát, ezzel pedig minden eldőlt.

A Miami szombaton már a bajnokságban folytatja a Sporting Kansas City ellen.