Vágólapra másolva!
A németek világbajnok focistája, Mesut Özil az előző szezon végén vonult vissza, miután folyamatosan sérülésekel bajlódott már az İstanbul Basaksehirnél. Azóta nyilvánvalóan szabadidejének nagy részét az edzőteremben tölti, ezzel pedig sokkolta is a rajongókat.

Alaposan kigyúrta magát Mesut Özil 

Mesut Özil figyelemreméltó átalakuláson ment keresztül, 

a hatalmas izmaival lenyűgözte a rajongókat.

Mesut Özil,
Mesut Özil elképesztő átalakuláson ment át
Fotó: instagram.com/m10_official/

Az egykori középpályás tavaly vonult vissza, pályafutása során többek között a Real Madridban, az Arsenalban és a Fenerbachéban is megfordult, megnyerte a La Ligát és a Király Kupát, de lenyűgöző sorozata volt az Arsenallal is, amellyel négy FA-kupa-győzelemig jutott, míg a német válogatottal 2014-ben világbajnok lett.

Amióta szögre akasztotta a focicipőjét, azóta a testépítés tölti ki Özil minden idejét - írja a Mirror

Elképesztő videó is felkerült a világhálóra a Real és az Arsenal egykori sztárjáról, aki súlymellényt viselt, miközben két 50 kilogrammos súlyzót emelget.


A videón Özil sokkal nagyobbnak tűnik, mint játékos korában, a karján és vállán is hatalmas az izom. Ez az átalakulás megdöbbentette a rajongókat is.

Az egyik követője azt kérdezte: "Csatlakozik a WWE-hez?", míg a másik hozzátette: " Hamarosan csatlakozik az UFC-hez." A harmadik így tréfálkozott: "Tank lett belőle".

A korábbi játékostársak sem hagyták szó nélkül az átalakulást. Cristiano Ronaldo az egyik legutóbbi videójára azt válaszolta, hogy „Barátom, nem rossz”, míg a német válogatott Antonio Rüdiger „vadállatként” jellemezte.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.