Vágólapra másolva!
A Hertha BSC együttesét irányító Dárdai Pál legkisebb fia, a 18 éves Dárdai Bence a Bundesligában szereplő Wolfsburgban folytatja pályafutását a következő idénytől.

A német élvonalban a tabella 14. helyén álló Wolfsburg szombaton a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy megszerezte a másodosztályú Hertha 18 éves középpályását, akivel hosszútávú szerződést kötött. Az U17-es Európa-bajnok Dárdai Bence a testvéreivel, Palkóval és Mártonnal egyszerre is szerepelt a berlini klubban a mostani szezonban, a csapatban nyolc másodosztályú bajnokin és egy kupamérkőzésen kapott lehetőséget édesapjától.

Fiatal és rendkívül tehetséges játékos, aki már megtette az első lépéseket a profi futballban, a másodosztályban pedig azt is megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel.

A Wolfsburgnál lehetősége lesz magas szinten tovább fejlődni, a mi célunk pedig az, hogy ebben minden szükséges támogatást megadjunk neki" - idézte az MTI a Wolfsburg sportigazgatójának, Sebastian Schindzielorznak a szavait.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.