Vágólapra másolva!
A toronymagasan listavezető Internazionale hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a tabella alsó harmadában tanyázó Cagliarival a Serie A 32. fordulójának záró mérkőzésén.

Az Inter a városi rivális AC Milan előtt 12 pontos fórral várta a Cagliari elleni meccset, melyen Marcus Thuram révén már a 12. percben megszerezte a vezetést a bajnoki címvédő. A második félidő közepén az üzbég Eldor Somurodov meglepetésre egyenlítettek a vendégek, sőt Hakan Calhanoglu értékesített büntetője után is megtették ugyanezt Nicolas Viola jóvoltából.

De, ami mindennek a teteje, hogy az olasz csatár a győztes gólt is megszerzhette volna a 93. percben, ha tíz méterről nem pont Yann Sommer ölébe fejeli Gianluca Lapadula mesteri beadását.

Az Inter előnye ezzel a döntetlennel is tovább nőtt, már 14 pont a 69 pontos Milan előtt, míg a 31 pontos Cagliari maradt a 14. helyen, négy ponttal megelőzve a már kieső, 18. helyen álló Hellas Veronát.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.