Vágólapra másolva!
Az Arsenal hátvédje, Ben White feltűnő szimulálást mutatott be a Brighton elleni bajnokin. Az egykori angol válogatott focilegendák, Alan Shearer és Gary Lineker szerint nevetséges, amit a londoniak futballistája művelt.

A Brighton elleni mérkőzés második félidejében a hazaiak játékosa, Pervis Estupinian kissé meglökte Ben White-ot, az Arsenal hátvédje azonban nagyon rájátszott az esetre, az arcához kapva látványosan elterült a földön. Ezt követően felpattant a földről a londoniak védője, ám megúszta sárga lap nélkül a színészkedést.

Shearer és Lineker is kifakadt White színészkedése miatt

A Rest is Football című podcast-műsorban a két legendás angol válogatott csatár, Alan Shearer és Gary Lineker nem hagyta szó nélkül az esetet. 

"Micsoda kib.szott vicc volt ez!" -

hangzott Shearer nem túl irodalmi reakciója, amivel tulajdonképpen Lineker is egyetértett. "Amit nem értek, nem kedvelek és soha nem is szerettem, az a színészkedés" - mondta a Barcelona korábbi klasszisa. 

Ben White, Arsenal
Ben White kínos színészkedéssel keltett feltűnést a Brighton elleni bajnokin
Fotó: AFP (Photo by Glyn KIRK / AFP) 

"Nem értem, miért csinálják ezt a játékosok, különösen mostanság, amikor a videóbíró segítségével még több jelenetet vissza lehet nézni" - méltatlanodott Lineker. "Ez abszolút kínos és zavarba ejtő" - értett egyet kollégájával a Newcastle egykori sztárja. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek