Vágólapra másolva!
Mint ismert, a címvédő és listavezető Ferencváros Adama Traoré 89. percben szerzett góljával győzte le 1-0-ra otthon a második helyen álló Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi rangadóján. A találkozó után a vendégcsapat edzője, Bognár György a bírónak és a Fradinak is odaszúrt, a fővárosi csapat drukkerei ezt nem is hagyták szó nélkül.

Bognár György szerint nem kaptak egyenlő feltételeket, Karakó Ferenc játékvezető több kétes szituációban is a Ferencváros előnyére tévedett.

„Segítenie kellene a játékvezetőnek a Ferencvárost abban, hogy BL-csoportkörbe jusson, mert amikor idejön a Klaksvík, meg az Olimpiakosz, a fetrengést ott már nem díjazzák, és ezt ma nagyon sérelmesnek találom a részünkről” – mondta a vezetőedző az M4 Sportnak.

BOGNÁR György
Bognár György nagy vihart kavart 
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A Fradi szurkolói kiakadtak Bognár Györgyre

A Fradi szurkolói oldala, az ulloi129.hu az alábbi szöveggel - amelyet az egyik drukker fogalmazott meg - tett ki egy képet Bognár Györgyről, amely alá özönlöttek a kommentek:

"Ötödik éve csoportkörözünk, ez a b..i meg a paksi Gól Presszóból elmeséli, hogyan kell nemzetközi focit játszani."

A bejegyzésre azonnal elkezdtek jönni a kommentek, ezek közül válogatottunk:

"Attól, hogy egész jól kifestettem a konyhát, nem próbálom elmagyarázni, Michelanagelónak hogyan kellett volna megfestenie a sixtusi kápolna freskóit" - írta az egyik drukker.

"Nem az a bajunk, hogy kipróbálta a kaszinók világát, hanem hogy hogyan tette... Nekünk egy ilyen ember ne mondja már, aki tvből látott csoportkört, hogy hogyan is kell csinálni... Hajrá Ferencváros" - jött egy újabb vélemény.

"Gyuri!!! - odáig idáig el is kell ám jutni... (nem dumálni...)" - fogalmazta meg a véleményét egy szurkoló.

"Mikor kikapnak, akkor mindig más a hibás, de ő sohasem" - jött egy újabb vélemény.

"Sztem ezeket a beszòlásait Gyurka valami kínai sütiből nyeri az occò menü után." - írta egy fanatikus.

Természetesen akadtak olyan hozzászólások is, amelyekben megvédték az edzőt:

"Nem kell nagyképűsködni, egyetlen csapat sem késztette ekkora erőbedobásra a Fradit, mint a Paks! Csak magyarokkal, nagy gratula jár nekik."

"Gratulàlok a bajnoki címhez. Kiragadtatok egy mondatot, amúgy, ha elolvassàtok a teljes nyilatkozatàt, reàlisan èrtèkelt. Olvasgattam itt a kommenteket, annyit tennèk hozzà, hogy Bognàrnak több vàlogatottsàga van mint ahàny mètert itt sokan le tudnak futni" - írta egy vélhetően paksi drukker.

"Kicsinyes, és gagyi ripacskodás Gyurit ba...ni. Arról már nem beszélek, hogy milyen lexikális futball analfabéta aki azt írja, Bognár nemzetközi tapasztalata nulla. Javaslom Bognár múltját tanulmányozni! A Fradit meg ne a Pakshoz méregessük már....ezért nem lép előre csak stagnál a brigád!" - írta a drukker, amelyre így válaszolt az ulloi129.hu:

Gagyi ripacskodás egy nemzetközi szinten nullkilométeres edzőnek nemzetközi mércére hivatkozni és ne gyere már azzal, hogy 40 éve volt pár meccse a francia másodosztályban, azóta elég sokat változott a foci és itt edzőségről volt szó. Ezek szerint ugyanis neked kellene tanulmányozni Bognár pályafutását, vezetőedzőként ugyanis még nincs nemzetközi tapasztalata.

Maradjunk annyiban, hogy minden más klub szeretne úgy "stagnálni", mint a Fradi. A Paks mérte egyébként magát hozzánk, csak éppen elbukott ebben.."

További vélemények ide kattintva olvashatóak még.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.