Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy 2025 nyaráig szerződést hosszabbított Bognár György vezetőedzővel.

Bognár Györgyöt először 2020 szeptemberében neveztél ki a Paks edzőjének, a 2020/21-es szezonban negyedik helyen végzett a csapatával, a 2021/22-es idényben pedig a hatodik helyen zárt a Pakssal, amely a szezon végén Magyar Kupa-döntőt is játszott a Fradi elleni a Puskás Arénában. 

Bognár György 2022-ben Magyar Kupa-döntőbe vezette a Paksot
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Bognár Györgyöt a 2021/22-es szezon végén megválasztották az év edzőjének ezt követően az NB II-ben szereplő MTK Budapest csapatánál vállalt munkát. A fővárosi csapatnál azonban csal 15 meccs erejéig ülhetett a kispadon, egy sikertelen széria végén 2022 októberében kirúgták. 

A 62 éves szakember sokáig nem maradt munka nélkül, májusi távozása után 2023 februárjában visszahívták Paksra, és azóta is sikeres a csapattal, amely jelen pillanatban második helyen áll az OTP Bank Ligában, mellette pedig ott van a legjobb négy között is a Magyar Kupában. 

„Mindig csak egy évre szóló szerződést kötök, és mikor Haraszti Zsolt ügyvezetőnk megkeresett, hogy beszéljünk a hosszabbításról, nagyon rövid idő alatt megegyeztünk. Csak a közös együttműködésről esett szó, ami elég is volt a megállapodás hosszabbításához. 

Az elmúlt időszakban csapatjátékban nagyot léptünk előre, ugyanakkor improvizációban, játékkészségben, helyzetkialakításban egy kicsit visszaestünk. Én azokat a mérkőzéseket élvezem, mikor több helyzet és több gól van. Azért is dolgozunk, hogy nyáron sikerüljön a csapatot olyan posztokon megerősíteni, hogy a játékunk tovább javuljon

 – mondta a paksi klub honlapjának Bognár György, aki az utóbbi napokban azzal került a címlapokra, hogy a Ferencváros ellen elveszített ragadó után a fővárosi klub játékosait és a meccset vezető bírót szidta. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

í