Vágólapra másolva!
A hírek szerint a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferenváros játékosának, Alekszandar Pesicsnek Dibusz Dénes csapatkapitánnyal volt összetűzése, belekötött a Fradi legendás kapusába. A FTC hivatalosan is reagált az ügyre.

Alekszandar Pesics kikerült a Fradi keretéből 

PESIC, Aleksandar
Alekszandar Pesics kikerült a Fradi keretéből 
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt 

Alekszandar Pesics nem volt ott vasárnap a Puskás Akadémia ellen a Ferencváros meccskeretében, már ekkor felmerült, hogy valami probléma lehet a támadóval.

A Fradi edzőjét, Dejan Sztankovicsot meg is kérdezték arról a lefújást követő sajtótájékoztatón, hogy miért maradt ki honfitársa, de kitérő választ adott: 

Csak azokról a játékosokról kívánok beszélni, akik játszottak, vagy a kispadon voltak.

A csakfoci.hu információi szerint 

fegyelmi vétség állhat a háttérben, úgy tudja a lap, hogy Pesicsnek nemrégiben Dibusz Dénes csapatkapitánnyal volt vitája, de korábban is adódtak vele problémák. Azaz, belekötött a Fradi legendás kapusába, így érthetően megbüntették a fegyelmezetlen csatárt.

 Az üggyel kapcsolatban megkeresték a Ferencvárost, a klub pedig válaszolt is.

"Alekszandar Pesics fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből. Mindig a Ferencváros érdekei a legfontosabbak, azokat egyetlen játékos személyes érdekei sem írhatják felül"

 – írta válaszában az FTC sajtóosztálya.

A 31 éves csatár a nyáron érkezett a Crvena zvezdától, ebben az idényben összesen 29 mérkőzésen 12 gólt rúgott.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.