Vágólapra másolva!
A Sporting Lisszabon magyar származású focistájáért, Viktor Gyökeresért megőrülnek a drukkerek. A 25 éves csatár a szurkolók miatt még edzésről is elkésett, amiért pénzbírságot kapott.

A 25 éves svéd válogatott csatár, a magyar származású Viktor Gyökeres fantasztikus szezont fut a Sporting Lisszabon csapatában. A legutóbbi meccsén mesterhármast szerző támadó az idényben már 36 gólnál és 14 gólpassznál jár, remek teljesítményével több európai sztárcsapat figyelmét is felkeltette. 

A gólerős focistáért megőrülnek a szurkolók, a svéd válogatott Portugália elleni barátságos meccse előtt sikítozó gyerekek fogadták.

Viktor Gyökeres
Viktor Gyökeres remekel a Sporting Lisszabonban
Fotó: AFP (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)

"Kicsit váratlan volt, de szórakoztató. Öröm látni, amikor értékelnek téged, és azt gondolják, hogy amit eddig tettél, az jó volt" - nyilatkozta Gyökeres, aki igyekszik a helyén kezelni a népszerűséget, majd egy vicces történetet is felelevenített. Egyik alkalommal a szurkolók rajongása miatt később tudott csak elindulni az edzésre, de meg kellett állnia tankolni, ezért elkésett, emiatt pedig pénzbírságot kapott.

Amikor időben kell érkezni az edzésre, de pénzbírságot kapsz, annak lehet egy kis negatív hatása" -

árulta el a magyar származású csatár, akitől a hírek szerint csak 100 millió euró körüli összegért lenne hajlandó megválni a Sporting a jövőben.