Vágólapra másolva!
Mint ismert, az Arsenal 11-es párbajt követően jutott be a legjobb nyolc közé a Portóval szemben a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A feszült találkozó nem múlt el balhé nélkül, a Porto edzője, Sergio Conceicao szerint az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta sértegette a családját.

Sergio Conceicao családját szidta Mikel Arteta? 

Akárcsak a párharc első felvonásán, kedden a visszavágón, Londonban is 1-0-s hazai győzelem született, így 11-esek döntöttek a továbbjutásról. Itt David Raya, az Arsenal spanyol kapusa két lövést is hárított.

Sergio Conceicao, Mikel Arteta
Sergio Conceicao súlyos vádakat fogalmazott meg Mikel Arteta ellen
Fotó: Youtube

A BBC beszámolója szerint Mikel Arteta, az Arsenal menedzsere spanyolul szidta a Porto edzőjének a családtagjai. Emiatt a találkozó után össze is szólalkozott a két edző. Sergio Conceicao a sajtótájékoztatón beszélt az esetről:

"Arteta spanyolul sértegette a családomat, az egész meccsen velem volt elfoglalva" - mondta Conceicao a sajtótájékoztatón. Hozzátette, megkérte, hogy ne mondjon ilyeneket, főleg azért, mert többen már nincsnenek közöttünk.

"Ennek nem lett volna szabad megtörténnie, a saját csapatával kellett volna foglalkoznia. Igazságtalan eredmény született" - tette hozzá a Porto edzője.

Természetesen Artetát is megkérdezték az esetről, aki előbb csak ennyit mondott: 

Nincs mit mondanom erről. Köszönöm szépen.

A hírek szerint az Arsenalnál ragaszkodnak ahhoz a véleményhez, hogy Arteta nem sértette meg  Conceicao családját.