Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp és a Liverpool kerete már megérkezett Prágába, ahol a Sparta ellen lépnek majd pályára csütörtök este az Európa-liga nyolcaddöntőjében. A csapattal utazott Szoboszlai Dominik is, aki hosszabb sérülés után térhetett vissza nemrég a csapatba.

A sajtótájékoztatón Jürgen Klopp mellett Alexis Mac Allister vett részt, és mindketten kaptak kérdést magyar újságíróktól Szoboszlairól. Jürgen Klopp viccesen maga kérte, hogy először magyar újságíró kérdezhessen, és még a kérdés előtt elmondta, hogy szerinte Szoboszlai Dominik remek focista.

„Imád futballozni, úgyhogy ez egy nagyon kemény időszak volt a számára. Nem olyan jellegű volt a sérülése, ami mindennapos fájdalommal jár, viszont nem volt szabad siettetnünk a visszatérését. Igazából 2-3 héttel ezelőtt már elkezdhette volna az edzéseket a csapattársakkal, de az orvosi stáb minden tagja azt tanácsolta, hogy legyünk óvatosak, ezért így tettünk. Jó, hogy visszatért, a legutóbbi bajnokin néhány percet már játszott is, most pedig itt van a keretben. A többit majd meglátjuk" - mondta Klopp.

A Liverpool argentin világbajnok játékosa, Alexis Mac Allister szintén elismerően nyilatkozott Szoboszlairól, kiemelve, hogy nemcsak "nagyszerű játékos", hanem "remek srác" is.

„Nagyon jól teljesít, amióta itt van, és bár volt egy kihagyása a sérülése miatt, így sem lehet elfelejteni, hogy mennyi pluszt ad ennek a csapatnak. Ugyanolyan fontos láncszeme a Liverpoolnak, mint a többi játékos" – idézte Mac Allistert az MTI.

A Liverpool csütörtökön 18.45-től lép pályára Prágában.