Vágólapra másolva!
Az angol válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Sven-Göran Eriksson súlyos hasnyálmirigyrák-betegséggel küzd, és az orvosok szerint legfeljebb egy éve van hátra. A 76 éves edzőnek megható üzeneteket küldtek a korábbi játékosai, Joe Cole, Paul Scholes, Michael Owen, Steven Gerrard, Gary Neville és Owen Hargreaves.

Legendás focisták üzentek a súlyos beteg edzőnek

Januárban derült ki, hogy halálos beteg a svéd edzőlegenda, akinek az orvosok szerint legfeljebb egy éve van hátra. Az angol válogatott egykori szövetségi kapitányának videóhívásban üzentek a korábbi játékosai, akik megható szavakkal üdvözölték Erikssont. 

"A legjobbakat kívánom neked és hatalmas köszönet azért, hogy valóra váltottad az álmom és kétszer is játszhattam világbajnokságon. 

Emlékszem amikor gólt lőttem az északíreknek, te a meccs után egy pohár pezsgővel a kezedben odajöttél hozzám és azt mondtad: végre teljes játékossá váltál" -

mondta egykori főnökének a Chelsea korábbi futballistája Joe Cole, akit Paul Scholes és az aranylabdás Michael Owen követett.

A Liverpool legendás csapatkapitánya, Steven Gerrard is köszöntötte Erikssont, aki március 23-án a kispadon foglal helyet a Liverpool és az Ajax legendáinak szervezett jótékonysági mérkőzésen. 

Csak a legjobb kívánságaimat akartam neked küldeni, a szeretetemet és támogatásomat. Sokat gondolok rád mostanában, és nagyon várom, hogy találkozzunk az Anfielden. Ez igazán különleges lesz" -

mondta Gerrard, aki egy gálameccs erejéig ismét korábbi edzője játékosaként léphet pályára.

Végezetül Gary Neville és Owen Hargreaves is a legjobbakat kívánták az egykori szövetségi kapitánynak, Eriksson pedig elérzékenyülve mondott köszönetet korábbi futballistáinak.

Kapcsolódó cikkek