Vágólapra másolva!
Az Al-Hilal 3-1-re legyőzte az Al-Ittihad csapatát a szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában, ezzel nagy lépést tett a bajnoki cím felé.

Igazi rangadót rendeztek a szaúdi bajnokságban, ugyanis a címvédő a listavezetőhöz látogatott. Ugyanakkor a legnagyobb sztárok, az aranylabdás Karim Benzema, és Neymar sem léphetett pályára sérülés miatt. A brazil sztár ugyanakkor ott volt a stadionban, és a VIP-páholyból nézte a meccset, amelyen N'Golo Kanté révén korán előnyhöz jutott az al-Ittihad. Az al-Hilal viszont még a szünet előtt egyenlített, az 59. percben pedig Malcom góljával a vezetést is megszerezte. Neymar annyira megörült honfitársa góljának, hogy egyből felugrott a székéből, majd őrjöngve ünnepelni kezdett.

Neymar aztán az al-Hilal 3-1-es győzelme után gratulált a csapattársainak és az öltözőben folytatta az ünneplést. 

A brazil gólrekorder felhőtlen öröme nem véletlen, hiszen csapata ezzel nagy lépést tett a bajnoki cím felé, ugyanis mostani sikerével 12 pontosra növelte előnyét a Cristiano Ronaldót is foglalkoztató al-Nasszrrel szemben.

A 32 éves brazil sztár - akiről nemrég egy magyar nő azt állította, hogy gyermeke született tőle - tavaly nyáron igazolt a Paris Saint-Germaintől az al-Hilal együtteséhez. A szaúdi csapatban mindössze 5 tétmérkőzésen játszott, ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett, így leghamarabb csak április végén térhet vissza a pályára.