Vágólapra másolva!
A Ladinszky-alapítvány díjátadó rendezvényt tartott szerdán Telkiben, ahol Mészöly Kálmánra emlékeztek a jelenlévők. Korábbi csapattársak, barátok emlékeztek a 2022-ben 81 évesen elhunyt labdarúgóra, szövetségi kapitányra.

A Ladinszky-alapítvány díjátadó rendezvényt tartott szerdán Telkiben, az edzőközpontban, amit 

Mészöly Kálmán most bemutatott kollekciójával kötöttek össze. Az elegáns sportruházat, amely a korábbi válogatott labdarúgó, szövetségi kapitány autogramját viseli, jótékony célokat szolgál, a bevétel a nehéz helyzetbe kerülő sportolókat segíti majd

 - írja az nso.hu.

Antal Péter és Bardi Gyöngyi
Fotó: Török Attila/nso

A felszerelés elegáns, divatos, ahogyan a bemutatón ifjabb Mészöly Kálmán mondta: elnyűhetetlen és fiatalos, mint amilyen édesapja volt egykoron.

Díjat adott át Bardi Gyöngyi, Mészöly Kálmán özvegye, ifjabb Mészöly Kálmán, Békeffy Gábor, Bódis Tamás és Bulla György, az eseményt Grosics Gyula lánya, Edina is megtisztelte jelenlétével.

Nagyon jólelkű ember volt Kálmán, mindig segíteni próbált a bajbajutottakon

 - mondta Bardi Gyöngyi. - Az aláírását viselő sportfelszerelés méltó hozzá, elegáns, mutatós, azok a fiatalok, akik ezeket hordják, kicsit »Sziklának« érezhetik magukat. Ha Kálmán látja fentről, biztosan boldog, hogy a nevével ellátott termékekből származó bevétel jótékony célokat szolgál.”     

A díjazottak:
Ladinszky-díj: Kolompár Roland (ZTE FC)
Mészöly-díj: Rab Bence (Vasas FC)
Békeffy-díj: Kovács Sándor (Kecskeméti TE)
Mészöly-különdíj: Véber György (Újpest)
Mészöly–Ladinszky Barátság-díj: Antal Péter

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.