Vágólapra másolva!
Nincs szerencséje a skót válogatott csapatkapitányának, Andy Robertsonnak, aki megint megsérült. A Liverpool sztárja a skót válogatott északírek elleni meccsén szenvedett sérülést, le is kellett cserélni.

Újabb sérülés a válogatottban

Andy Robertson egy párharc után maradt a földön még az első félidőben, majd az ápolás után le is kellett cserélni. A balhátvéd bal bokáját fájlalta. Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a diagnózis, de a Liverpoolra fontos meccsek várnak az angol bajnoki cím szempontjából, illetve az Európa-igában is, és persze a nyári Európa-bajnokság sincs már túl messze.

A hollandok után az északírektől is kikaptak a skótok
Fotó: Koen van Weel / ANP / AFP

Robertson a szezonban korábban már volt sérült, akkor is a válogatottban dőlt ki. Pár hónapja a vállán szenvedett sérülést, ami miatt 18 meccsét is ki kellett hagynia a Vörösöknek.

 

Pocsék formában a skótok 

A skót csapat, amely csoportellenfelünk lesz az Eb-n, rettentően rossz formában van, már hét meccse nyeretlen, most pedig az északírektől is kikaptak, nemrég pedig a hollandok verték őket 4-0-ra. Glasgow-ban 1-0-ra nyertek az északírek, így főhet Steve Clark szövetségi kapitány feje az Európa-bajnokság előtt.

A skótok júniusban még Gibraltár és Finnország ellen javíthatnak a felkészülési meccseken.