Vágólapra másolva!
57 éves korában meghalt a labdarúgó-bajnokságban szereplő Fiorentina sportigazgatója, Joe Barone – adta hírül a Serie A-csapat a hivatalos honlapján.

Barone néhány órával a hétvégi Atalanta-Fiorentina bajnoki mérkőzés előtt kapott szívrohamot, ami miatt elhalasztották a meccset. A firenzeiek sportigazgatóját mentőhelikopterrel szállították a milánói San Raffaele Kórházba vasárnap délután, és még aznap megműtötték. A Fiorentina kedden a hivatalos oldalán jelentette be a sportigazgató halálhírét. Barone szerdán, vagyis március 20-án ünnepelte volna az 58. születésnapját.

Gyászol a Fiorentina

Mély fájdalommal és hatalmas szomorúsággal jelentjük be, hogy a Fiorentina elveszítette egyik legfontosabb tagját, egy olyan személyt, aki nagy szerepet játszott a klub közelmúltbeli sikereiben, és akit soha nem fogunk elfelejteni.

Giuseppe Barone sportigazgató ma elhunyt a milánói San Raffaele Kórházban, miután vasárnap váratlanul szívrohamot kapott” – búcsúzott sportigazgatójától a firenzei klub a közösségi oldalán.

Barone 1966-ban született a szicíliai Pozzallóban, de nyolc éves korában a családjával New Yorkba költözött. Az olasz-amerikai szakembert akkor nevezték ki a Fiorentina sportigazgatójának, amikor Rocco Commisso 2019 nyarán megvásárolta a klubot a Della Valle családtól. A sportvezető korábban a New York Cosmos alelnökeként dolgozott.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.