Vágólapra másolva!
A másodosztályú angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának keddi játéknapján Callum Styles csapata, a Sunderland hazai pályán 1-0-ra kikapott az éllovas Leicester Citytől. A Blackburn Rovers a góllövőlistát vezető Sammie Szmodics góljával mentett pontot a Millwall ellen.

Callum Styles először állt be csereként a Sunderlandbe

A harmadosztályú Barnsley csapatától télen kölcsönben érkezett Callum Styles a 82. percben, csereként lépett pályára, de a Leicester ekkor már Jamie Vardy góljával vezetett, és a vendégek ezt az előnyt meg is őrizték.

Styles a Sunderlandbe kerülése – és a vakbélműtétje – óta harmadszor játszott a csapatában, de először nem kezdőként, hanem csereként szerepelt a pályán. 

A Sunderland sorozatban az ötödik bajnokiját vesztette el, a listavezető Leicester pedig három vereség után nyert ismét.

Sunderland, Callum Styles
Callum Styles először volt csere a Sunderlandben
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

Sammie Szmodics megint gólt lőtt – hamarosan eldőlhet a sorsa

A nagyapja jóvoltából magyar felmenőkkel is rendelkező Sammie Szmodics sorozatban a harmadik mérkőzésén talált be, a Blackburnnek ezúttal ez 1-1-es döntetlenre volt elég a Roversszel pontazonossággal álló Millwall elleni bajnokin

Szmodicsnak ez már a 20. gólja volt a Championship idei szezonjában, amivel vezeti a góllövőlistát.

Ír sajtóhírek szerint Szmodics teljesítménye Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, és nem kizárt, hogy a nyári Európa-bajnokságon magyar színekben játszik majd a támadó középpályás. A németországi Eb előtt ráadásul többek között az ír válogatott ellen is vív felkészülési meccset a magyar csapat, a Metropol pedig arról írt, hogy Szmodics sorsa a napokban, a válogatottak kerethirdetése során végleg eldőlhet.

Kapcsolódó cikkek