Vágólapra másolva!
Joan Laporta, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona elnöke úgy gondolja, hogy a francia világbajnok Kylian Mbappé érkezése rossz hatással lesz majd a Real Madrid öltözői hangulatára.

A 25 éves világbajnok támadó már korábban bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését a Paris Saint-Germain csapatával, így nyáron ingyen vált majd klubot. Bejelentése ugyan még nincs, de a sportsajtó kész tényként kezeli, hogy Mbappé a Real Madrid futballistája lesz. 

Joan Laporta, a Barcelona elnöke is elmondta a véleményét a világbajnok támadó Madridban igazolásáról. Véleménye szerint Mbappé érkezése korántsem jelent garanciát a sikerre. 

Még azt sem tudjuk, tényleg hozzájuk igazol-e. Majd meglátjuk, erről nincs információm. Azonban akad egy kis probléma: ha le is igazolják, akkor el kell adniuk egy játékost, nem? Mert ez esetben két minőségi játékos lenne ugyanazon a poszton. És ott vannak még azok a számok, amikről hallani. Nem lesz olcsó, ez pedig biztos tönkreteszi majd az öltözőt. Lehet belőle probléma 

- idézi a Mundo Deportivo a Barcelona elnökét. 

Kylian Mbappé a francia válogatott edzőtáborában
Fotó: AFP

Kylian Mbappé állítólag még nem írta alá a szerződését a Real Madriddal, de a hírek szerint azonnal bejelentik az érkezését, amint biztossá válik, hogy a Real Madrid és a PSG már nem találkozhat a Bajnokok Ligájában.

A hírek szerint Mbappé évente 15 millió eurót fog majd kapni a madridiaktól, és kap egy 150 millió eurós aláírási bónuszt is, ami ötfelé osztanak majd és a kereskedelmi jogainak is megkapja egy bizonyos százalékát.

A bennfentesek már azt is tudni vélik, hogy Luka Modric esetleges távozása esetén a francia kapja majd a 10-es mezt a Real Madridban. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.