Vágólapra másolva!
A La Liga 29. fordulójának rangadóján a Barcelona 3-0-ra kiütötte idegenben az Atlético Madridot.

Az Atlétcio Madrid elleni rangadón a Barcelona előtt nagy lehetőség állt, ugyanis egy győzelemmel a tabella második helyére ugorhatott, kihasználva a Girona botlását. A katalán sztárcsapat játszott fölényben és a 39. percben éppen a madridiaktól kölcsönvett Joao Felix góljával szerzett vezetést. Gündogan remek csel után ugratta ki Lewandowskit, a lengyel csatár önzetlenül a portugál támadóhoz passzolt, aki hat méterről a bal alsó sarokba helyezett. A félidő előtt újabb gól már nem esett, a reklamáló Xavit azonban kiállította a bíró, így a szünet után már nem ülhetett le a kispadra.

Atlético Madrid, Barcelona
Xavit kiállította a bírót
Fotó: AFP (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

A második félidőt is góllal kezdte a Barcelona, De Paul eladott labdája után Raphinha ugratta ki Lewandowskit, a lengyel klasszis pedig éles szögből precízen lőtte ki a jobb alsó sarkot. A 65. percben megint gólt szerzett a Barca, Lewandowski ismét gólpasszt adott, ezúttal Fermin Lopez fejére varázsolta a labdát, aki öt méterről védhetetlenül fejelt a kapuba.

A folytatásban újabb gól már nem esett, a Barcelona 3-0-ra kiütötte idegenben a meccset végül 10 emberrel befejező Atléticót,

ezzel feljött a Real Madrid mögé a tabella második helyére.

Atletico Madrid v FC Barcelona - LaLiga EA Sports
A Barcelona kiütötte az Atlético Madridot
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.