Vágólapra másolva!
A La Liga fegyelmi bizottsága két mérkőzésre eltiltotta Jude Bellinghamet, a Real Madrid sztárját, aki a Valencia elleni, botrányos körülmények között véget érő bajnoki mérkőzés után kapott piros lapot.

A La Liga fegyelmi bizottsága két bajnoki mérkőzésre eltiltotta Jude Bellinghamet. A Real Madrid angol sztárja a Valencia elleni találkozó utolsó másodpercében a hazai kapuba fejelte a labdát, amivel 3-2-re győzött volna a fővárosi csapat, csakhogy Gil Manzano játékvezető még az előtt lefújta a meccset, hogy a labda a kapuba került volna.

A madridiak persze megrohamozták a bírót, élükön Bellinghammel, aki a fegyelmi vizsgálat bizonyítékai szerint angolul üvöltötte Manzano arcába, hogy "ez kib*szottul gól volt" (it was a f*cking goal). 

Az indoklás szerint Bellingham "lenéző és megvető magatartást" tanúsított a játékvezetőkkel és a meccs más hivatalos személyeivel szemben, amiért a fegyelmi szabályzat szerint két vagy három mérkőzésre szóló eltiltás lehet a büntetés. Az angol sztárnak így a Celta Vigo és a Real Oviedo elleni meccseken nem kell átöltöznie.