Vágólapra másolva!
A mérhetetlen támogatottságú párbeszédes képviselő Tordai Bence védelmébe vette Fekete-Győr Andrást, eközben megfenyegette a fociultrákat. A Fradi-ultrák mellet most a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor is üzent Tordainak.

A Fradi-ultrák molinón üzentek Tordai Bencének

A múlt keddi parlamenti felszólalásában vette védelmébe Fekete-Győr Andrást - akit rendőrök elleni erőszak bűntette miatt elítéltek

- miközben életfogytiglani börtönbüntetéssel fenyegette meg a fociultrákat Tordai Bence.

Ferencvarosi TC v Bayer 04 Leverkusen: Round of 16 Leg Two - UEFA Europa League, Ferencváros, szurkolók, Fradi
A Fradi szurkolói is üzentek Tordainak 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Robert Szaniszlo/NurPhoto

A Ferencváros szurkolóinál kiverte a biztosítékot Tordai megszólalása, és nagyon kemény üzenetet küldtek a politikusnak. A fociultrák az alábbi molinót feszítették ki a Ferencváros-Kecskemét bajnoki mérkőzésen:

Te semmirekellő szarházi! Nekünk életfogytig tartó szenvedély, neked életfogytig tartó kínszenvedést!

Kubatov Gábor is üzent 

Az ügyre reagált a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor is, aki egy rövid videóban invitálta meg Tordai Bencét a B-középbe, hogy meg tudja beszélni a nézeteltéréseket a ferencvárosi szurkolókkal.

"Fekete Győr Andrást (Momentum) rendőrök elleni erőszak miatt elítélték, füstgránátot dobott a rendőrökre. Tordai Bence (Párbeszéd) pedig megpróbálta mentegetni őt. A mi ultráinkat szeretné inkább börtönbe látni életfogytiglani börtönbüntetésre. Ezen a mi ultráink nagyon felháborodtak. 

Csak azt szeretném felajánlani Tordai Bencének, hogy jöjjön ki ide a B-középbe, és dumcsizzák meg az ultrákkal ezt a kis problémát. Ha már úgyis párbeszéd... 

Szeretném megmutatni, ide tudja majd letenni a kerékpárját vagy hátrébb a rollerjét, itt tud majd regisztrálni, és végezetül itt tud majd belépni a B-középbe. Jó szórakozást kívánok mindenkinek!