Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szuperrangadóján a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool a címvédő Manchester Cityt fogadja az Anfielden. A 16.45-kor kezdődő találkozó előtt Jürgen Klopp, a Liverpool edzője kihirdette kezdőcsapatát, amelyben ott van a magyar válogatott csapatkapitánya is.

A magyar válogatott csapatkapitány múlt hétvégén, a Nottingham Forest elleni bajnokin tért vissza, akkor bő negyedórát játszott. Csütörtökön aztán majdnem egy teljes félidőt kapott a cseh Sparta Praha otthonában lejátszott Európa-liga nyolcaddöntő odavágó mérkőzésén, melynek a végén az ő góljával alakult ki az 5-1-es liverpooli győzelem. 

A Liverpool kezdője a hétközi Európa-liga meccs után három helyen változott. Conor Bradley és Virgil van Dijk is visszatért a csapatba, míg Ibrahima Konate sérülés miatt kimaradt, Mohamed Szalah pedig csak a cserepadon kapott helyet.

A Liverpool kezdője: Kelleher - Gomez, Quansah Van Dijk, Bradley - Mac Allister, Endo, Szoboszlai - Diaz, Nunez, Elliott.