Vágólapra másolva!
A holland válogatott szélső, Jean-Paul Boëtius a közösségi oldal nyilvánosságra hozott közleményben jelentette, hogy a rák ismét megtámadta a szervezetét, ezért kemoterápiás kezelések várnak rá.

Jean-Paul Boëtius, aki az előző idényben néhány meccs erejéig a csapat irányítását áprilisban átvevő Dárdai Pál játékosa volt a berlini Herthában, közösség oldalán tudatta a szurkolókkal, hogy ismét megtámadta szervezetét a rák.

"Egy nehéz időszak és az előre lépés reményében végzett kemény munka után meg kell osztanom veletek valamit. Annak ellenére, hogy egyszer már legyőztem a rákot, a daganat most ismét elterjedt a hasi nyirokrendszerben. Ami azt jelenti, hogy kemoterápiás kezelések, majd rehabilitáció vár rám. Szeretném a legmélyebb hálámat kifejezni a tőletek kapott szeretetért és támogatásért, ami rengeteg reményt ad. Izgatottan várom a napot, amikor újra egy telt házas stadionban focizhatok. Ott találkozunk!" - zárul a közlemény.

A 29 éves szélső karrierje során megfordult a Feyenoord, a Basel, kölcsönben a Genk, valamint az egyaránt német Mainz és Hertha csapatábn. A holland válogatottban még 2014-ben játszott egy mérkőzést, Luis van Gaal 2014-es vb-csapatából az utolsó keretszűkítés során maradt ki.