Vágólapra másolva!
A Bayern München sztárja, Harry Kane bokasérülést szenvedett, így nem léphet pályára az angol válogatottban a Brazília elleni felkészülési mérkőzésen.

Gareth Southgate együttese szombaton Brazíliát, kedden pedig Belgiumot fogadja barátságos mérkőzésen a Wembley Stadionban. 

A Bayern München sztárja bokasérülést szenvedett, így előbbi meccset biztosan kihagyja, és nagy esély van rá, hogy a másik találkozón sem léphet pályára.

A 30 éves csatár a Darmstadtban aratott 5-2-es győzelem során dőlt ki a sorból, ám hazautazott Angliába a válogatott meccsekre, hogy a szövetség orvosai is megvizsgálják - számolt be róla az MTI.

Bayern Munich - Lazio Rome
Harry Kane kiválása nagy veszteség a Bayern München számára
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP (Photo by Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

A bajor rekordbajnok számára nagyon fontos lenne Kane mielőbbi felépülése, mivel a Bayern jövő szombaton a Borussia Dortmunddal játszik rangadót a Bundesligában, a Bajnokok Ligájában pedig az angol bajnokságot vezető Arsenallal találkozik majd a legjobb nyolc között.

A világklasszis támadó nagyszerű idényt fut, klubjában már 37 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott az idei szezonban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.