Vágólapra másolva!
Nincsenek könnyű napjai a Lazio focistáinak, különösen igaz ez a csapat kapitányára, Ciro Immobilére.

Olasz hírek szerint a nyílt utcán támadtak rá a játékosra, akit verbálisan és fizikálisan is inzultáltak, ráadásul vele volt a családja, és négy éves gyereke is.

A Lazio elég nagy gödörben van, előbb kiesett a csapat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayern München ellen, úgy, hogy az első meccset éppen Immobile góljával 1-0-ra megnyerte a csapat. Ezt követően szerdán érkezett a hír, hogy távozik a csapat éléről az edző, Maurizio Sarri. Egyes szurkolók szerint ebben benne lehetett Immobile keze is, de ennek ellentmond, hogy a csatár a közösségi oldalain megköszönte az edző segítségét, és hálát adott neki, amiért minden téren fejlődött a kezei alatt.

Ciro Immoile nyáron távozhat Rómából
Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

Sarri távozása azt követően vált biztossá, hogy zsinórban négy meccsen kapott ki a csapat, ami után már csak a kilencedik a Lazio.

A hírek szerint Immobile családjára a fia iskolája előtt támadtak rá, amiért a csatár a médiát is okolja, amiért folyamatosan rossz színben tüntetik fel. A klub elnöke, Claudio Lotito a sajtónak elmondta, Igor Tudor érkezik a csapat élére, arról pedig, hogy a játékosok cserben hagyták Sarrit, őt kellene megkérdezni.

Lotito kitért Immobile esetére is, szerinte ő ezzel él 20 éve, nem véletlenül jár testőrökkel. Immobilének a hírek szerint nem esett jól, hogy az elnök elbagatellizálta az esetet, könnyen lehet, hogy nyáron távozik a római csapattól.

 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.