Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében a Chelsea 4-2-re legyőzte a másodosztályban szereplő Leicester City csapatát. A londoni csapat az első félidőben kétgólos vezetésre tett szert, azonban a fordulás után a Leicester egyenlíteni tudott, erről pedig a Chelsea francia válogatott védője, Axel Disasi gondoskodott, aki talán a szezon legnagyobb öngólját lőtte.

Az 51. percben – kétgólos Chelsea vezetésnél – a londoni csapat végzett el egy bedobást, Disasi kapta a labdát, de a francia védő annyira megijedt a rárontó Patson Dakától, hogy zavarában azonnal megpróbálta hazaadni a labdát. Csakhogy Disasi rosszul találta el a labdát, ebből pedig az lett, hogy körülbelül 35 méterről a saját kapujába emelt a tehetetlen csapattársa, Robert Sanchez mellett. 

Disasi gólja annyira sokkoló volt, hogy a 60. percben Stephy Mavididi révén egyenlített a Leicester, azonban a 92. percben a Chelsea Carney Chukwuemeka révén ismét megszerezte a vezetést, hat perccel később pedig Noni Madueke biztosította be a londoni csapat győzelmét.