Vágólapra másolva!
Az Arsenal sztárja, Bukayo Saka megsérült, így nem léphet pályára az angol válogatott felkészülési meccsein, de akár még a Manchester City elleni szuperrangadót is kihagyhatja.

Megsérült az Arsenal sztárja

Az Arsenal 22 éves angol válogatott szélsője a hét elején szerzett sérülése miatt nem tudott részt venni a nemzeti csapat edzésein, ezért nem léphet pályára a Brazília és Belgium elleni, hazai felkeszélülési mérkőzéseken. Saka már visszautazott Londonba a klubjához, amely március 31-én a címvédő Manchester City otthonában játszik bajnoki szuperrangadót. Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a sztárjátékos sérülése, az Arsenalnál abban reménykednek, hogy a csúcsderbire felépülhet.

Martin Ödegaard, Bukayo Saka
Bukayo Saka (jobbra) nem léphet pályára az angol válogatott felkészülési meccsein
Fotó: AFP

Saka kirobbanó formában futballozik a mostani szezonban, minden sorozatot figyelembe véve már 16 gólnál és 13 gólpassznál jár.

Az Arsenal a Bajnokok Ligájában a Bayern Münchennel találkozik a legjobb nyolc között, a Premier League-ben pedig szintén esélyes a végső győzelemre, az angol bajnokságot jelenleg jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a Liverpool előtt.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.