Vágólapra másolva!
Egész évben fantasztikusan teljesít és a hétvégi, Liverpool elleni FA-kupa-meccsen is remekelt a Manchester United fiatal középpályása, Kobbie Mainoo, aminek meg is lett az eredménye.

A mindössze 18 éves játékos az előző szezonban már kapott egy meccset az angol bajnokságban, de igazán ebben az idényben robbant be. A szezon elején sokáig sérült volt, de így is szerepelt már 14 meccsen a Premier League-ben, a Wolverhampton csapata ellen pedig győztes gólt is szerzett.

Mainoo-t először hívták be az U21-es angol válogatottba márciusban, de ezek szerint a debütálására várni kell, mert Gareth Southgate lecsapott rá és a hétvégi teljesítménye után meghívta a felnőttek közé. Az is érdekes, hogy a kapitány nem cserélt, tehát nem egy sérült játékos helyére hívta be, hanem extra emberként számol vele. A teljes angol keret itt található. 

Tehette mindezt azért is, mert Mainoo esetlegesen a ghánai válogatottat is választhatta volna, így könnyen lehet, hogy szeretnék bebiztosítani, hogy az angol válogatottban szerepeljen.

Az angol csapat a brazilok és a belgák ellen játszik majd felkészülési meccset.