Vágólapra másolva!
Nagy figyelmet kapott egy közösségi médiában terjedő videó, amelyen a Real Madrid két sztárja, Jude Bellingham és Aurelien Tchouameni látszólag heves vitába bonyolódott azzal kapcsolatban, hogy Erling Haaland és Kylian Mbappé közül melyikük a jobb futballista.

Mbappé a szerződése lejártával távozik a szezon végén a Paris Saint-Germain csapatától. A francia világbajnok támadó várhatóan a Real Madridhoz igazol a nyáron. Ettől függetlenül a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez állítólag nem tett le arról, hogy megpróbálja szerződtetni a Manchester Citytől Erling Haalandot is. 

Real Madrid CF v Girona FC - LaLiga EA Sports, Jude Bellingham, Aurelien Tchouameni
Van, amiben nem ért egyet Bellingham és Tchouameni
Fotó: NurPhoto via AFP

A spanyol AS beszámolója szerint a spanyolok két fiatal sztárjátékosa, Jude Bellingham és Aurelien Tchouameni vitába keveredett Mbappé és Haaland kapcsán. Ugyan a videóban nem hangzik el egyik játékos neve sem, de a lap szerint a szenzációs idényt futó Bellingham egyértelműen a Manchester City norvég csatárát méltatta, akit jól ismer, ugyanis korábban együtt játszott vele a Borussia Dortmundban. A francia középpályás viszont kitartott amellett, hogy a PSG-től távozó honfitársa a jobb játékos. 

"Nagyszerű játékos és hihetetlen srác, tesó" – mondta Bellingam. Erre a telefonját nyomkodó Tchouameni látszólag érdektelenül reagált rá, majd azt felelte: "Nem érdekel minket". Az angol válogatott támadó ezután Tchouameni akcentusán kigúnyolódott, majd tovább hergelte csapattársát. "De ő jobb, mint a te haverod" – jelentette ki Bellingham. Erre Tchouameni visszakérdezett, hogy melyik. A videóba ekkor kisípolták a rejtélyes futballista nevét, de minden bizonnyal Mbappéra gondolt. Tchouameni ezt követően hevesen tiltakozni kezdett.

Íme, a két sztárfocista közötti vita:

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.